top of page

DOBRO NIJE NAJBOLJE


"SIMPLICITY" 10.-12.11., holistički mindfulness retreat

Sjećam se, nikada u školi nisam znala naučiti za dobar. Kada sam učila, učila sam za pet. I dan danas smatram da dobro nije zlatna sredina, dobro je jednostavno prosjek. Istina, ne možemo uvijek, u svemu biti ekstra. Biram u što ulažem svoju energiju, što me veseli i tu dajem maksimum. Moj posao je moj poziv i tu dobro nije dovoljno dobro. Za sebe i za svoje klijente istinski želim najbolje što možemo zajedno postići u danom trenutku."SIMPLICITY" retreat u Rogaškoj

osmislila sam zajedno sa kolegicom MIrjanom Petković (Lakoća življenja) kao holistički highlight podrške koju možemo ponuditi od opuštajućeg, zabavnog do psihoedukativnog i iscijeljujućeg sadržaja za dušu i tijelo. Sa ljubavlju smo kreirale program introspektivnih mindfulness radionica usmjerenih od istraživanja koliko smo zadovoljni tu gdje jesmo u životu do odabira akcijskih koraka u smjeru kamo nas zove srce. Puno puta odgovori nisu samo u onom što racionalno znamo već dolaze iz našeg nesvjesnog dijela i kako bi lakše dobili nova kreativna riješenja uključile smo i desni dio mozga uz svima dostupne art i zvučno terapeutsku radionice te inovativnu, jedinstvenu Tree of Life Soma Yogu.

Uz naš puni angažman, profesionalnost i entuzijazam Mirjana i ja sigurne smo kako našim klijentima možemo ponuditi izvanredno iskustvo. Pažljivo smo odabrale i lokaciju u prekrasnoj Rogaškoj i hotel koji se učinio odličnim za ovaj događaj.


Međutim život se uvijek dogodi i ponekad nas malo zapljusne.

Upravo tako osjećalo smo se kada su na vidjelo počeli izlaziti neki nepredviđeni nedostaci hotela. Znam da većina naših učesnika ne dolaze zbog hotela već zbog sadržaja koji ih očekuje i iskreno, uopće ne sumnjam da bi retreat bio dobar. No za mene dobro nije bilo dovoljno dobro. Ne pristajem na ništa ispod izvanrednog kad god mogu na to utjecati. Tako smo zajednički odlučile upravo to, utjecati. Napraviti najbolje što možemo.


Kada mi krenemo u susret našem cilju, cilj krene u susret k nama.

I otvorilo nam se. Uspjele smo dogovoriti još bolji smještaj, ovog puta 5* boutique hotel, otvoren prije pet godina. Da, ovaj angažman nas košta više. I ne, nismo podigle cijenu jer stojimo iza onoga što smo ponudile. I tako je ovo postao izuzetan deal za naše učesnike. A mi znamo, uvijek kada daš i dobiješ. I ja dobivam već sada. Zamišljam zadovoljna lica učesnika našeg retreat i sama se osjećam zadovoljno. To je ono zbog čega volim ovaj posao i kada ostanem budna do dugo u noć stvarajući nisam umorna i ne osjećam da sam "radila". To je ono zbog čega uopće ne razmišljam o mirovini jer se nemam od čega umiroviti. Ne moram se "umiriti", ja već jesam u miru, sa sobom, s životom, s onime što radim. I veseli me to prenositi.

I tako je i ova priča o promjeni hotela postala dio priče o težnji za rastom koji je ugrađen u samo tkanje života. Dio poruke, nemoj odustati prije no što probaš, daš najbolje od sebe i otkriješ za što si stvoren. I upravo je to dio čarolije koju želimo s vama jednostavno podijeliti. Dođite na "SIMPLICITY".

Možeš najbolje. Teži ka tome i otkrit ćeš za što si stvoren.
17 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page