top of page
"Simplicity", 10-12.11. Grand hotel Rogaška

"SIMPLICITY"

Holistički Mindfulness Retreat
FULLY BOOKED

"Jednostavnost je konačni oblik savršenstva"

Leonardo da Vinci

Simplicity ili jednostavnost se lako izgubi iz fokusa u ubrzanom tempu života. Istovremeno nam je tako neophodna. U jednostavnosti lakše prepoznajemo gdje smo, što nas okružuje, kuda idemo, što želimo i što biramo. Mir, prisutnost, upijanje ljepote života su trenuci jednostavnosti.  

Svi imamo mnogo životnih uloga: žene ili muškarca, roditelja, šefa, zaposlenika, ljubavnika te brojne druge maske uz koje zaboravimo biti jednostavno samo mi.

Jednostavnost je lakše dotaknuti kada se malo odmaknemo iz svakodnevnog okruženja i odvojimo vrijeme za sebe, svoju dušu i tijelo.   

Upravo sa tom namjerom osmislili smo za vas „Simplicity“ retreat u Rogaškoj, od 10. do 12. studenog 2023., u ekskluzivnom 5* boutique hotelu Atlantida Rogaška koji odiše jednostavnošću, obiljem i iscjeljujućim vibracijama. 

Vodili smo računa o ravnoteži svih naših aspekata te u trodnevni program uključili Mindfulness, Meditaciju, Tree of Life Soma Yogu, Zvučnu Kupku i Art Refleksiju uz slobodno vrijeme za zelene šetnje, opuštajuće wellness trenutke u spa oazi hotela i druženje prema želji. Uz uključenu polupansion ponudu možeš uživati i opustiti se u vrhunski pripremljenoj hrani.  Ničeg previše niti premalo, jednostavno „Simplicity“.

Odaberi jednostavnost i ljepotu trenutka, prostor jasnoće i slušanja svojeg unutarnjeg kompasa i oslikaj svoj daljnji put. Odaberi „Simplicity“!

Retreat je namijenen svima koji osjete poziv

 • Istražite lakoću vlastite jednostavnosti

 • Povežite svoje tijelo, um, duh i emocije

 • Osnažite svoju intuiciju

 • Osluhnite svoj unutarnji kompas

 • Opustite se u unutarnjem miru

 • Uživajte u ljepoti prirode

 • Doživite nova iskustva i druženja

"Simplicity", retreat u Rogaškoj 10-12.11.23

ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Uvodnu večernju meditaciju opuštanja

 • Jutarnju Tree of Life Soma Yogu

 • Refleksivnu Mindfulness radionicu “Gdje sam sada?”

 • Refleksivnu Mindfulness radionicu “Osluhni svoj unutarnji kompas”

 • Art radionicu „Slikam svoj san“ uz pjenušac

 • Čarobni  zvuci Rogaške noći 11.11. u 11 sati

 • Završna radionica „3 ključa ostvarenja“

 • Smještaj u dvokrevetnim sobama na bazi polupansiona (petak večera, subota doručak i ručak, nedjelja doručak).

Voditelji

MIrjanina životna svrha dijeljenje je stečenih znanja, iskustava i pozitivne energije koji potiču osobni rast i razvoj, stvaranje više vrijednosti i razvijanje kolektivne svijesti svijeta u kojem živimo. Njen životni poziv ocrtava se u svemu čemu se posvetila, a kroz radionice i individualni terapeutski rad sa odraslima i djecom, primjenjuje licencirane tehnike, terapeutske i coaching metode kojima potiče ljude na pozitivne promjene, da se povežu sa sobom, slušaju svoje srce i krenu putem svog životnog samoostvarenja. Magistrirala je Psihosocijalno Savjetovanje, licencirani je Life, Wingwave i Hypnosis Coach, edukantica NLPt psihoterapije pod supervizijom, NLP i Mindfulness Master Trener, Heal Your Life Teacher, Relax Kids Coach i učiteljica Autogenog treninga. Autorica je Afirmacijskih kartica: “Škrinjica pozitivnih misli – afirmacijske kartice za odrasle” i “Škrinjica sretnih misli – afirmacijske kartice za djecu” i koautorica knjige: “Bez problema do rješenja”.
A ono što uvijek ističe je, da ono najljepše i najvažnije što je naučila na svom Putu kroz život je voljeti i prihvaćati sebe u svakom segmentu postojanja i da je rad na sebi jedno predivno cjeloživotno učenje. Podsjeća ljude oko sebe na njegovanje zahvalnosti i ljubavi prema sebi, te da ne zaborave da se život ne događa nama, već se događa radi nas i da smo svi savršeni upravo ovakvi kakvi smo sada i ovdje.

Gordana Radić je strastvena pobornica integrativnog pristupa čovjeku, ona spaja neurološki, psiho-emotivni, duhovni i tjelesni aspekt. Od plesa u tinejdžerskim godinama, shiatsu edukacije do meditacijske sufi-zen vrtnje,  Gordana je postepeno gradila svjesno utjelovljenje.

 

Nakon magisterija psihosocijalnog savjetovanja i tekuće psihoterapeutske specijalizacije (NLP psihoterapija i hipnoterapija), produbljuje razumijevanje ljudskog ponašanja i psihosomatske tematike.

 

Umjetnička kreativna orijentacija je prati kroz cijeli život od brojnih edukacija slikanja, kiparstva, rada sa staklom, keramikom i cvijećem do internog dizajna i spajanja umjetnosti sa terapijskim istraživanjem. U traženju holističkog izražaja kreirala je Tree of Life Soma Yogu inspirirana Somatic Experiencingom – svojim osobnim i iskustvom svojih klijenata u oslobađanju blokada i stresa kroz spoj tijela, dodira, zvuka i daha.   

 

Gordana je iskusna voditeljica programa osobnog razvoja Dreambuilder, Ja bez granica i Moj život moj izbor te niza energetsko-tjelesnih radionica.

bottom of page