top of page

"SIMPLICITY" RETREAT, ZAŠTO?

Updated: Oct 9, 2023




2,5 dana retreata je kao da ste tri mjeseca pohađali 1 sat tretmana ili terapije tjedno. Posvećeno vrijeme, drugi prostor i okruženje te fokus na sebe je ono što čini razliku. Ljudska energija se ne uvećava linearno već progresivno pa su potencijal i snaga grupe od 20 učesnika ogromni. Uz dvije stručne, profesionalne voditeljice posvećene svakom polazniku osobno to je prostor čarolije.


"SIMPLICITY" je retreat koji nema ograničenja. Upravo zahvaljujući jednostavnosti mogu nam se priključiti svi koji požele doći. Svatko će imati priliku uroniti u dubinu u skladu sa svojom željom i kapacitetom.


Rogašku smo izabrali zbog mira, ugode i ljepote koju nam pruža. Tu je i izvor iscijeljujuće vode poznate pod imenom Donat, a voda uvijek izvire na posebnim mjestima.

Što polaznici mogu očekivati?

Polaznici mogu očekivati jedno opuštajuće holističko putovanje. Svako putovanje ima svoje nagrade i svoje uspone, a Mirjana i ja smo tu kao bi ih podržale svojim iskustvom, znanjem i prisutnošću. Od sagledavanja gdje sam sada, kuda sve mogu ići i što želim u ovom trenutku do kretivnog istraživanja koraka koje mogu poduzeti. Koji god aspekt života je u fokusu, karijera, odnosi, zdravlje ili nešto drugo, imat će to priliku istražiti kroz kombinaciju grupnog rada i osobne introspekcije, art radionice i rad sa tijelom uz Tree of Life Soma Yogu te zvučnu kupku. Dio toga putovanja je i naravno osnaživanje i spoznaja svega što smo do sada napravili i koliko možemo jer nitko od nas ne kreće skroz od početka. Ne manje važno, bit će i dovoljno slobodnog vremena za šetnje, wellness i druženje po želji u vrlo lijepom i ugodnom prostoru.


Kako ste se odlučili na zajednički retreat?

Mirjana i ja imamo puno toga zajedničkog. Upoznale smo se na studiju NLPt psihoterapije i zajednički pohađale magisterij Psihosocijalnog savjetovanja. Pozitivno smo orijentirane prema životu, obje osjećamo svoj posao kao svoj poziv i želimo podržati naše klijente i gledati ih kako rade slijedeći uspješni korak. Svaka od nas radi s ljudima s kojima smo se negdje vibracijski poklopili i zajedno možemo izgraditi kvalitetan, iscijeljujući odnos zahvaljujući kojem smo im podrška u njihovim ciljevima i rastu. Zajedno našim polaznicima možemo pružiti veću širinu jer svaka unosi svoju jedinstvenost. Ja ne znam kome će ovaj retreat zavibrirati no znam za svakog tko dođe da to neće biti slučajno kao sto nije slučajno da to upravo Mirjana i ja radimo zajedno. Skupa sa polaznicima koji odluče doći upravo u ovom trenutku i na ovom mjestu kreirat ćemo jedan poseban odmak od svakodnevnice s potencijalom u kojem je sve moguće.



Za one koji su neodlučni što biste poručili?

Imamo malu intimnu grupu kako bi se Mirjana i ja svakome mogle osobno posvetiti. To znači da nemamo puno mjesta, nemojte čekati. Za sve što želimo napraviti u životu načelno su nam potrebne tri stvari: vrijeme, energija i sredstva. Sredstva, odnosno novac se može zaraditi i mi smo svjesno financijski koncipirale retreat kako bi bio dostupan i kvalitetan. Kad čovjek nešto zaista želi uvijek se nađe i način kako doći do sredstava. Tim prije što ukoliko vam je to tema sa kojom se želite pozabaviti na retreatu možda vam upravo to vrijeme pomogne da se taj aspekt odčepi.

S energijom je još jednostavnije. Svakako ju trebate uložiti za odluku, prijavu i dolazak no gotovo sigurno otići ćete sa retreat sa vise energije no sto ste došli. A vrijeme, vrijeme je jedino od ove tri stvari koje je neobnovljivo, neponovljivo. Ako nas je COVID išta naučio, naučio nas je da ne treba odgađati ovakve prilike jer nikada ne znamo što je iza ugla. A online, iako dobar, nije potpuno isti doživljaj.

Moje osobno iskustvo s vremenom i ovakvim retreatovima je da sam poslije toliko poletna i efikasna te napravim puno više u istom vremenu. Moji kreativni sokovi naprosto teku, dobijem toliko izvanrednih ideja i to vrijeme je uvijek višestruko, odlično iskorišteno. Ja vrijeme uloženo u retreat vidim kao sjeme koji mi se upravo kroz buduće vrijeme višestruko vraća.


31 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page