top of page

grupni programi

PUT SRCA

GRUPNA PODRŠKA OSOBNOG RAZVOJA

Put srca je program osobnog razvoja u maloj intimnoj grupi podrške od najviše 8 polaznika. Sadržaj je prilagođen potrebama polaznika i određivat će se na mjesečnoj bazi u skladu s vašim prijedlozima.
Kada radimo na osobnoj tebi i kada radimo na temi koju je predložio drugi polaznik uvijek radimo na razvijanju osobnih vještina, bilo da se to radi o slušanju, empatiji i kapacitetu podrške, komunikacijskim vještinama ili poštivanju granica. Teme su otvorene i jedina ograničenja si zadajemo sami.
Grupa će djelovati u skladu s pravilima poštivanja svakog pojedinca, a polaznici će sami odlučivati o ulasku u grupu novih članova. Upisujete se svaki mjesec ispočetka i mjesečni ciklus ima 8 sati, odnosno sastajat ćemo se jednom tjedno po 2 sata uživo ili online.
Ako ste zainteresirani pošaljite nam upit i dogovorit ćemo polusatni razgovor na kojem možete saznati sve daljnje informacije koje vas zanimaju.

PUT IZVRSNOSTI

SVJESNA KOMUNIKACIJA

Svjesna komunikacija je online program namijenjen svima koji žele poboljšati svoje odnose, osobnu uspješnost, osjećaj zadovoljstva i povezanosti sa ljudima oko sebe. Program se temelji na osnovama NLP komunikacije i Somatic Experiencinga. Naučit ćete neke od najkorisnijih i najznačajnih vještina primjenjiva za sva područja života, uključujući svjesnost tijela, sposobnost samoregulacije u stresnim situacijama, usklađivanje i razumijevanje sugovornika te fokusiranu i jasnu komunikaciju. Radit ćemo u manjoj grupi, online, 2 vikenda (vikend mjesečno) , a između modula moći ćete jednom tjedno vježbati u grupi.
Novi datumi u najavi za jesen.

bottom of page