top of page

čet, 11. tra

|

Zagreb

ZVUK ANĐELA - TRAVANJ

Večernja tišina zagrebačke noći. Anđeoski zvuk muzičkih vilica, melodija zdjela i gonga. Sinergija male grupe, vrhunska eterična ulja izabrana samo za tvoj puni doživljaj. Trenutak kada zdjela vibrira na tvojem tijelu i otvara unutrašnji prostor. Pokloni ovo večer sebi.

Registracija je završena
Prijavi se na naš newsletter
ZVUK ANĐELA - TRAVANJ
ZVUK ANĐELA - TRAVANJ

Vrijeme i mjesto

11. tra 2024. 19:00 – 20:00

Zagreb, Mlinovi ul. 64, 10000, Zagreb, Croatia

O radionici

Posvetite večer sebi u noćnoj tišini uz iscijeljujući zvuk gonga i tibetantskih zdjela.  Jednom mjesečno na mirnoj lokaciji u Mlinovima 64 (Zagreb) imat ćete priliku doživjeti ovu jedinstvenu zvučnu kupku koja kombinira sinergiju grupe sa individualnim pristupom.

Već na samim vratima dočekat će vas individualni terapeutski gong tuš koji će vam pomoći ostaviti sve što ste donjeli sa sobom po strani i ući u mir i tišinu večeri.

Možete očekivati:

  • anđeoski zvuk 10 profesionalnih muzičkih vilica ugođenih za naše energetsko polje, iscijeljujući zvuk gonga vjetra, zvučnih zdjela i zvonaca.  
  • iskusit ćete vibraciju zdjela na svojoj ruci ili na tijelu što pruža duboko individualno iskustvo integracije zvuka sa tijelom;
  • relaksirajuće opuštanje i otvaranje daha uz lagani uvodni pokret;
  • jednostavnu introspekciju vezanu uz tematiku večeri ili vaš osoban cilj;
  • čarobnu rapsodiju vrhunskih eteričnih ulja izabranih prije vašeg dolaska u prostor kako bi produbili vaš doživljaj.

Ovo nije izvježbani muzički nastup već inspirativno, iscijeljujuće iskustvo meditacije i zvuka kreirano u trenutku i specifično za okupljenu grupu.  Sama kupka traje oko sat vremena i po završetku razilazimo se u tišini kako bi svaki za sebe imali dodatno vrijeme za introspekciju i opuštanje.

Ako želite biti obaviješteni o datumima ili se prijaviti na objavljeni datum u naslovu pošaljite nam mail na 

info@sensaviva.hr ili se javite na 091 177 7770.  

Po prijavi poslat ćemo vam račun na iznos od 35€ po osobi i po uplati imate potvrđenu prijavu.  Par dana prije same radionice dobit ćete detaljne upute na vaš email.

Grupe su male, u intimnoj atmosferi pa nemojte propustiti osigurati si mjesto na vrijeme!

Što su rekli polaznici o Večeri čarobnog zvuka?

                                                                           *.             *.            *

"Predivna večer u ugodnom društvu,  Goga nas je svojom energijom i zvukom odvela u svijet mira, opuštanja i iscjeljenja. Veselim se ponovnom druženju 💕", Kristina L.

"Kada sam rasuta u sve bržoj svakodnevnici i čeznem susret sa sobom, za mene nema ljepšeg mjesta od  Večeri čarobnog zvuka i nema ljepše osobe od Goge da zvučnim valovima zdjela i gonga, mirisima i snagom eteričnih ulja, uronim u tijelo, u sada."  💕, Snježana ML

Share This Event

bottom of page