top of page

sri, 25. lis

|

Zagreb

Žena Mistik

Dotaknuti dublji svijet unutar nas, svijet suptilniji od onoga što vidimo, snažan u onome što intuitivno osjećamo i cijelim tijelom znamo. Kroz meditativni plesni pokret i zvuk koji spontao teče od izvora života Majke Zemlje do našeg tijela....By invitation only

Registration is closed
See other events
Žena Mistik
Žena Mistik

Vrijeme i mjesto

25. lis 2023. 20:00 – 21:30

Zagreb, Mlinovi ul. 64, 10000, Zagreb, Croatia

O radionici

Žena Mistik - nova radionica iz ciklusa Mudrost ženskog tijela.   Kroz intimno meditativno iskustvo ući ćemo u kontakt sa vlastitom dubokom intuicijom i mističnom spoznajom svijeta koji osjećamo i znamo cijelim svojim bićem.  Od izvora života Majke Zemlje, najdublje iskonske vibracije kreacije do pjesme našeg srca.

Dolazak je isključivo po pozivu.  

Ako vas zanima ova tematika  javite se pa ćemo zajednički vidjeti što je za vas u ovom trenutku optimalno kroz inicijalni razgovor..

Naknada za stalne članove ciklusa: 40€ po radionici

Naknada za povremeno sudjelovanje na radionicama: 50€ po radionici

Za informaciju javite se na info@sensaviva.hr ili nas nazovite na 091 177 7770.  

Nastavite nas pratiti u ciklusu mjesečnih radionica - Mudrost ženskog tijela. Sve radionice u ciklusu kombiniraju somatsku senzaciju i memoriju, meditativnu prisutnost, intuitivni pokret, svjesni dodir, zvuk, arome i dah.  Svaki mjesec donosimo novu temu. Prijavite se na našu listu i bit ćete redovono obaviješteni o našim događanjima.

Radionice u najavi za 2023 su: 26.11. i 21.12. ❤️

Share This Event

bottom of page