top of page

pon, 14. velj

|

Zagreb

VODA ŽIVOTA - prvi dio

Upoznaj energiju vode, nauči ju njegovati i pokretati u svom tijelu te ojačati svoju životnu energiju kroz rad sa meridijanom bubrega. Ovo je druga po redu radionica u ciklusu Čarolija Žene. Investicija 200kn

Registration is closed
See other events
VODA ŽIVOTA  - prvi dio
VODA ŽIVOTA  - prvi dio

Vrijeme i mjesto

14. velj 2022. 19:30 – 21:00

Zagreb, Mlinovi ul., 10000, Zagreb, Croatia

O radionici

Voda je naš prvi dom u maternici majke.  Mistika i spoznaja vode duboko i intimno teče našim tijelom.  Ispire nas iznutra i izvana. Uživamo u kiši, u rijekama, morima, izmaglicama.  Ona nosi našu volju za životom, našu energiju.  Voda pamti i mijenja se s vibracijom, izložena ljubavi i ljepoti oblikovat će čudesne molekule,  u nama i oko nas.  U našem tijelu energija vode teče meridijanom bubrega, važnog za našu vitalnost, obnavljanje i aktivnost.  Na ovaj radionici ući ćeš u duboki, intimni kontakt sa svojom vodom i naučit ju njegovati i pokretati.

Investicija je 200 kn i po zaprimljenoj prijavi poslat ćemo vam račun s upustvima za uplatu.  

Radionica je dio ciklusa pod nazivom Čarolija Žene.  Više o ciklusu na: 

https://www.sensaviva.hr/courses/čarobna-žena

Termin 14.2. je uživo.  Ukoliko vam to ne odgovara javite nam se i obavijestit ćemo vas o slijedećem online terminu.

U drugoj radionici na temu Voda Života II, radit ćemo sa energijom vode koju nosi meridijan mokraćnog mjehura.  On pokreće našu energiju vode, ali i sudjeluje u radu sa našim hormonalnim i reproduktivnim sustavom.  Ova radionica će se održati 28.2. i uskoro ćete se moći prijaviti na nju.

Share This Event

bottom of page