top of page

pet, 04. velj

|

Radionica

VIZIJA MOG ŽIVOTA

Početak godine je vrijeme za stvaranje ili obnavljanje naše vizije kao i izradu plana po koracima kroz slijedeće razdoblje. Ponavljamo ovu priliku i u veljači da nam se pridružite u ovoj prekrasnoj, osobnoj avanturi. Investicija 200 kn

Registration is closed
See other events
VIZIJA MOG ŽIVOTA
VIZIJA MOG ŽIVOTA

Vrijeme i mjesto

04. velj 2022. 19:30 – 05. velj 2022. 21:00

Radionica

O radionici

Na početku svake godine kažemo „Sretna ti Nova i neka ti se ostvari sve što želiš!“  Neki od nas čak rade i popise ciljeva koje bi željeli da se ostvare.  No koliko nas istinski provede vrijeme u tišini sa svojim bićem i zapita se – što je to što bih stvarno voljela/volio?  I što to za mene znači u praktičnim koracima koje mogu poduzeti?  Neki od nas imaju svoju viziju i ovo je dobro vrijeme za osvježiti ju, uključiti nove snove, nove korake i otpustiti ciljeve koji više nisu istiniti i motivirajući.  Udahnite život u svoju viziju i napravite plan glavnih koraka za slijedećih 12 mjeseci.

Potraga za vizijom ili Vision Quest je uvod u radionicu. Susrest ćemo se sa našim pomagačima i saboterima.  Stat ćemo na životno raskršće i baciti pogled na put - moram, ne znam, nije vrijeme, ne mogu.  I krenut ćemo putem duše.  Barem na kratko, barem u ovoj potrazi, kasnije se uvijek možete vratit na put koji izaberete.

Iskoristit ćemo energiju grupe i napraviti Master Mind u kojem ćete dobiti intuitivne odgovore od ostalih učesnika na vaša pitanja - kako i što.

Kada smo skupili sve te informacije možemo se poigrati sa 12 mjesečnih karata i odlučiti kako svaku od tih karata želite iskoristi u Igri Svojega Života. 

Investicija je 200kn i po zaprimljenoj prijavi poslat ćemo vam račun s uputama za uplatu.

Za sve one koji žele nakon ovoga produbiti svoje planove i organizirati detaljnije svoje korake za ostvarenje vizije, slijedi radionica Korak po Korak do Svojega Sna.  Ako sudjelujete na dvije povezane Sensa Viva radionice u istom mjesecu, na drugu ćete dobiti popust od 25%.

Share This Event

bottom of page