top of page

sri, 17. sij

|

Zagreb

VEČERI ČAROBNOG ZVUKA - SIJEČANJ

Večernja tišina. Melodični zvuk zdjela. Sinergija male grupe i trenuci posvećeni svakom polazniku. Vrhunska aroma izabrana samo za tvoj puni doživljaj. Trenutak kada zdjela vibrira na tvojem tijelu i otvara tvoj unutrašnji prostor. DOĐI. Pokloni jedno večer mjesečno sebi.

Registracija je završena
Prijavi se na naš newsletter
VEČERI ČAROBNOG ZVUKA  - SIJEČANJ
VEČERI ČAROBNOG ZVUKA  - SIJEČANJ

Vrijeme i mjesto

17. sij 2024. 19:30 – 21:00

Zagreb, Mlinovi ul. 64, 10000, Zagreb, Croatia

O radionici

Posvetite večer sebi u noćnoj tišini uz iscijeljujući zvuk gonga i tibetantskih zdjela.  Jednom mjesečno na mirnoj lokaciji u Mlinovima 64 (Zagreb) imat ćete priliku doživjeti ovu jedinstvenu zvučnu kupku koja kombinira sinergiju grupe sa individualnim pristupom.

Već na samim vratima dočekat će vas individualni terapeutski gong tuš koji će vam pomoći ostaviti sve što ste donjeli sa sobom po strani i ući u mir i tišinu večeri.

Iskusit ćete:

  • iscijeljujući zvuk maloga gonga, zvučnih zdjela i zvonaca ne samo u prostoru već i na svojem tijelu.  Polaganje zdjela na tijelo za cijelu grupu mijenja doživljaj putovanja zvuka, a polazniku pruža individualno duboko iskustvo integracije zvuka sa tijelom;
  • relaksirajuće opuštanje i otvaranje daha uz lagani uvodni pokret;
  • jednostavnu introspekciju vezanu uz tematiku večeri ili vaš osoban cilj;
  • čarobnu rapsodiju vrhunskih eteričnih ulja izabranih prije vašeg dolaska u prostor kako bi produbili vaš doživljaj.

Ako želite biti obaviješteni o datumima ili se prijaviti na objavljeni datum u naslovu pošaljite nam mail na info@sensaviva.hr ili se javite na 091 177 7770.  

Po prijavi poslat ćemo vam račun na iznos od 35€ po osobi i po uplati imate potvrđenu prijavu.  Par dana prije same radionice dobit ćete detaljne upute na vaš email.

Grupe su male, u intimnoj atmosferi pa nemojte propustiti osigurati si mjesto na vrijeme!

Što su rekli polaznici o Večeri čarobnog zvuka?

                                                                           *.             *.            *

"Predivna večer u ugodnom društvu,  Goga nas je svojom energijom i zvukom odvela u svijet mira, opuštanja i iscjeljenja. Veselim se ponovnom druženju 💕", Kristina L.

"Kada sam rasuta u sve bržoj svakodnevnici i čeznem susret sa sobom, za mene nema ljepšeg mjesta od  Večeri čarobnog zvuka i nema ljepše osobe od Goge da zvučnim valovima zdjela i gonga, mirisima i snagom eteričnih ulja, uronim u tijelo, u sada."  💕, Snježana ML

Share This Event

bottom of page