top of page

sri, 13. tra

|

Radionica

STVARANJE - drvo života, drugi dio

Da bismo lakše donosili odluke i jednostavno ih praktično provodili u djelo neophodno je da naša energija drveta, posebno dio koji regulira žučni mjehur, bude u ravnoteži. Uz akupresuru, iscijeljujući zvuk, meditaciju i fizičke vježbe te prehrambene savjete naučit ćete pokretati ovu energiju.

Registration is closed
See other events
STVARANJE - drvo života, drugi dio
STVARANJE - drvo života, drugi dio

Vrijeme i mjesto

13. tra 2022. 19:30 – 21:00

Radionica

O radionici

Ovaj puta upoznat ćemo yang aspekt energije drveta - energiju žučnog mjehura.  Kada je ova energija u ravnoteži lako i jasno donosimo odluke, fleksibilno razmišljamo i prilagodljivi smo, hrabri i sposobni praktično primjeniti svoje ideje i ostvariti ono što želimo.  

Na fizičkom nivou kada je energija žučnog mjehura u ravnoteži lakše probavljamo tešku, masnu hranu, tijelo nam je fleksibilno, nema krutosti, imamo uravnotežene seksualne odnose i hormone.

Na ovoj radionici naučiti ćete aktivirati energiju žućnog mjehura kroz glavne akupreasurne točke i iscijeljujući zvuk drveta.  Radit ćemo također fizičke i meditativne vježbe za dodatno opuštanje i dublje povezivanje sa ovom aspektom našeg tijela.  Po završetku radionice dobit ćete skriptu sa svim informacijama i vježbama te audio zapis meditacije kako biste mogli samostalno nastaviti vježbati i radit sa svojim žučnim mjehurom.

Investicija je 200kn.  Po zaprimljenoj prijavi poslat ćemo vam račun.  Nakon uplate vaša registracija je završena i dobit ćete sve potrebne upute za sudjelovanje.

Ukoliko u istom kalendarskom mjesecu sudjelujete u više od jedne Sensa Viva radionice ostvarujete 25% dodatnog popusta na svaku slijedeću radionicu u tom mjesecu.  Također sudionici radionice ostvaruju 50% popusta na mentorski sat (prema važećim cijenama Sensa Vive u trenutku korištenja tretmana) na temu radionice ukoliko žele dublje ući u individualni aspekt teme.

Share This Event

bottom of page