top of page

sri, 27. tra

|

Zagreb

POLJE - proširena svjesnost i granice

Osvijestite svoj intimni osobni prostor i svoje granice izvan fizičkog tijela. Ponekad je taj prostor potrebno zaštiti, a ponekad se želimo snažnije povezati. Što ga više primijećujemo to možemo svjesnije utjecati na naše polje. Iskusite, isprobajte, osnažite se. Investicija je 200kn.

Registration is closed
See other events
POLJE - proširena svjesnost i granice
POLJE - proširena svjesnost i granice

Vrijeme i mjesto

27. tra 2022. 18:30 – 21:30

Zagreb, Mlinovi ul. 64, 10000, Zagreb, Croatia

O radionici

Svatko od nas ima svoje polje, svoj intimni osobni prostor koji osjećamo snažno kao i naše fizičko tijelo.  Ponekad su senzacije koje osjećamo u tijelu zapravo  kretanja u polju oko nas.  Osvještavanjem našeg osobnog polja otvaramo se jasnijem razumijevanju naših granica i interakcije sa okolinom.  Otvara nam se izbor – kada se zaštiti, kada se još više otvoriti i proširiti svoje granice.  

Naše polje se stvara od trenutka začeća i u maternici boravimo u fizičkom polju naše majke što se energetski nastavlja nakon rođenja dok se djetetovo vlastito polje dovoljno razvije.  Često stvari koje nosimo u polju nisu naše.  Od transfera roditelja i odgajatelja do kasnijih transfera kroz svakodnevne bliske i manje bliske kontakte mi primamo i zrcalimo šarolike informacije.  Kada nismo ovoga svjesni sve percipiramo kao svoje svoje i pojavljuje se zbunjenost, nejasnoća i neodlučnost.  

Na ovoj radionici iskustveno ćemo poći upravo od početka od maternice, preko djetinjstva do našega polja danas.  Osvijestiti ćete koliko je vaše polje, kako ga primjećujete, koliko informacija dobivate iz njega, kako osjećate prisustvo drugih u polju i kako ga možete osnažiti i zaštiti.

Imat ćemo cijeli niz interaktivnih, zabavnih vježbi te će radionica trajati između 2 do 3 sata ovisno o broju učenika no investicija ostaje ista kao i za kraće radionice - 200kn.

Radionica se održava uživo kako bi mogli bolje osjetiti svoju interakciju sa okolinom i ljudima u njoj.

Investicija je 200kn.  Nakon registracije poslat ćemo vam račun i po registriranoj uplati dobit  upute.

Share This Event

bottom of page