top of page

čet, 26. svi

|

Zagreb

OTVARANJE SRCA

Srce nas pokreće kroz život. Radost, ljubav, osjećaj duboke povezanosti i intimnosti doživljavamo srcem. Na ovoj radionici naučit ćete pokretati energiju srca sa vježbama zahvalnosti i sućuti uz akupresuru i iscijeljujuće zvukove. Investicija 200kn

Registration is closed
See other events
OTVARANJE SRCA
OTVARANJE SRCA

Vrijeme i mjesto

26. svi 2022. 19:00 – 20:30

Zagreb, Mlinovi ul. 64, 10000, Zagreb, Croatia

O radionici

Energija srce je energija radosti, blistavih očiju, smijeha, punine života, energija vatre.  Tu je emocionalni centar našeg bića.  Kada je ova energija u ravnoteži jednostavno znamo koji su naši pravi odgovori i biramo iz srca.

Energija srca često zna biti zablokirana i možemo se osjećati nepovezano, bez podrške, besciljno, bez životne radosti.  Nježno i polako na ovoj radionici uz vježbe zahvalnosti i sućuti potaknut ćemo naše srce da se počne otvarati, upravo onoliko koliko smo u ovom trenutku spremni i želimo.  Naučit ćete upotrijebit iscijeljujući zvuk vatre uz stimulaciju glavnih akupresurnih točaka meridijana srca i ovo možete uvijek koristiti kada osjetite potrebu.

Investicija je 200kn.  Nakon registracije poslat ćemo vam račun i po registriranoj uplati dobit ćete link i upute.

Sudjelovanjem u radionici ostvarujete pravo na 50% popusta za mentorsko individualno savjetovanje na temu radionice.  Ovo je namijenjeno za polaznike koje je radionica potakla da dublje istraže ove teme i žele to napraviti kroz individualnu podršku.

Share This Event

bottom of page