top of page

čet, 28. ruj

|

Zagreb

Mudrost ženskog tijela - SVETI GRAL

Sveti gral, vrata duhovnog u fizički svijet, maternica žene. U ovom dubokom, intimnom, senzitivnom putovanju povezat ćemo sa svojom maternicom, maternicom svoje majke i svojih pretkinja i ojačati svoje utjelovljenje, snagu, kreativnost i nježnost.

Registration is closed
See other events
Mudrost ženskog tijela - SVETI GRAL
Mudrost ženskog tijela - SVETI GRAL

Vrijeme i mjesto

28. ruj 2023. 20:00 – 22:00

Zagreb, Mlinovi ul. 64, 10000, Zagreb, Croatia

O radionici

U mjesecu rujnu tema našeg ciklusa je SVETI GRAL ili maternica.  Tradicionalno se smatra da je ženska bazna čakra na istom mjestu kao i muška no ako razmislite nije li logično da je to mjesto kroz koje su bebe začete i dolaze na ovaj svijet?  Mjesto koje povezuje duhovnu i fizičku dimenziju i koje je tako zanemareno.  

Koliko žena može osjetiti svoju maternicu?  Osvijestiti što tu sve čuva i čuči?  

Kolika snaga kreacije i ljubavi je tu prisutno, u prvoj fizičkoj koljevci čovjekova života?  

I koliko bogatstvo možemo pronaći kada si dozvolimo ući u kontakt sa svojom maternicom.  

Na ovoj radionici povezat ćemo se i sa svetim gralom naših pretkinja kao i sa maternicom svoje majke.  Somatski se prisjetiti prvih ritmova našeg života, prvog daha i onoga što smo donjeli sa sobom.  

Za svakog od nas ovo će putovanje biti drugačije.  Nekoga će podsjetiti na najdublji smisao života, netko će možda otpustiti psihoemotivne blokade u ovom području, a netko drugi će doći u dodir sa svojom moći stvaranja....svatko prema onome što mu je potrebno u ovom trenutku.  

Pridružite nam se u ovom neponovljivom trenutku.

Naknada za radionicu za prijave do 21.9. iznosi 50€.

Za prijave nakon 21.9. naknada je 55€

Prijave pošaljite na info@sensaviva.hr ili nas nazovite na 091 177 7770.  Po zaprimljenoj prijavi poslat ćemo vam račun i nakon uplate računa vaša prijava je potvrđena.  Radionica se radi za vrlo mali i intimni krug te požuriti osigurati svoje mjesto.  Radujemo se zajedničkom iskustvu.

Nastavite nas pratiti u ciklusu mjesečnih radionica - Mudrost ženskog tijela. Sve radionice u ciklusu kombiniraju somatsku senzaciju i memoriju, meditativnu prisutnost, intuitivni pokret, svjesni dodir, zvuk, arome i dah.  Svaki mjesec donosimo novu temu. Prijavite se na našu listu i bit ćete redovono obaviještene o novom datumu i temi.

Share This Event

bottom of page