top of page

čet, 23. svi

|

Zagreb

KREATIVKA - SLIKE DUŠE

Otvori prozor u livadu svoje duše. Kroz meditativni kreativni izražaj svjetlo tvoje svijesti past će na zatamnjene, nesvjesne teme koje troše tvoju energiju. Uz stručno, svjesno i nježno vodstvo u ovoj psihosomatskoj art radionici ISTRAŽI, SPOZNAJ I ISCIJELI.

Registration is closed
See other events
KREATIVKA - SLIKE DUŠE
KREATIVKA - SLIKE DUŠE

Vrijeme i mjesto

23. svi 2024. 18:30 – 20:00

Zagreb, Mlinovi, 10000, Zagreb, Croatia

O radionici

KREATIVKA je ciklus radionica kreiran kao podrška našem dobrom raspoloženju, psihičkom zdravlju i razvoju kreativnosti.  Svaki mjesec imamo novu temu i priliku za veselo druženje i korisne aktivnosti.

SLIKE DUŠE je psihosomatska art radionica u kojoj ćemo kroz meditaciju, introspekciju, osvještavanje poruka tijelesnih senzacija i ruke koje iz nesvjesnog u svjesno donose unutrašnje slike istražiti temu koju želite produbiti.

Što možeš očekivati:

- meditativno opuštanje,

- zabavu u maloj grupi,

- uvid u temu/emociju koju želiš dublje istražiti ili se sa njom lakše nositi,

- povećanu intuiciju,

- crtanje / slikanje slike koju možeš ponjeti kući nakon radionice,

- neočekivane uvide za vrijeme i u danima nakon radionice.

Kotizacija za radionicu je 49€ i uključuje sav potreban materijal no ukloliko želite možete si ponjeti svoju bilježnicu i olovku za bilješke, te bočicu s vodom.

Voditeljica radionice je Gordana Radić, magistra psihosocijalnog savjetovanja, somatic experiencing praktičar, voditelj psihosomatskih i meditativnih vježbi, umjetnica i iskusni terapeut. 

Napomena:  Kreativka je idealna radionica za posebne prilike te ju osim u navedenom terminu možemo organizirati i za tvoju grupu ako na primjer na taj način želiš proslaviti rođendan ili obilježiti neki drugi za tebe posebni događaj.

Za prijave javite se na: info@sensaviva.com

Share This Event

bottom of page