top of page

pon, 14. ožu

|

Radionica

BUĐENJE - ENERGIJA DRVETA

U novoj radionici iz ciklusa Čarolija Žene radimo sa yin aspektom energije drveta - meridijan jetre. Podržat ćemo našu jasnoću, fleksibilnost i kreativnost te naučit pokretat energiju drveta i početi otpuštati blokade. Investicija 200kn

Registration is closed
See other events
BUĐENJE - ENERGIJA DRVETA
BUĐENJE - ENERGIJA DRVETA

Vrijeme i mjesto

14. ožu 2022. 19:30 – 21:00

Radionica

O radionici

Proljeće nam donosi buđenje i rast, kvalitete koje najviše izražava energija drveta.   Vrijeme je pokretanja i stvaranja.

Kroz meditaciju, dah, iscjeljujući zvuk  i pokret radit ćemo sa akupresurnim točkama meridijana jetre, yin aspekta energije drveta.  Kada je ova energija u ravnoteži mi jasno znamo kuda idemo, koji je naš smisao i kako ga ostvariti.  Imamo dobru ravnotežu u individualnom izražavanju sebe i harmoničnu koegzistenciju sa drugima.

Fizički meridijan jetre je važan u probavnom sustavu, u fleksibilnosti mišića, ligamenata, tetiva, gipkosti zglobova i dobar vid.  Ukratko – fleksibilnost, kreativnost i jasnoća.

Investicija je 200kn.  Nakon registracije poslat ćemo vam račun i po registriranoj uplati dobit ćete link i upute.

Ukoliko sudjelujete u više Sensa Viva radionica u kalendarskom mjesecu, druga radionica je uz 25% popusta.

Također sudjelovanjem u radionici ostvarujete pravo na 50% popusta za mentorsko individualno savjetovanje na temu radionice.  Ovo je namijenjeno za polaznice koje je radionica potakla da dublje istraže ove teme i žele to napraviti kroz individualnu podršku.

Share This Event

bottom of page