top of page

pet, 14. sij

|

Radionica

2022 VIZIJA MOG ŽIVOTA

Početak godine je vrijeme za stvaranje ili obnavljanje naše vizije kao i izradu plana po koracima za slijedećih 12 mjeseci. Pridružite nam se u ovoj prekrasnoj, osobnoj avanturi. Investicija 200 kn

Registration is closed
See other events
2022 VIZIJA MOG ŽIVOTA
2022 VIZIJA MOG ŽIVOTA

Vrijeme i mjesto

14. sij 2022. 19:30 – 21:00

Radionica

O radionici

Na početku svake godine kažemo „Sretna ti Nova i neka ti se ostvari sve što želiš!“  Neki od nas čak rade i popise ciljeva koje bi željeli da se ostvare.  No koliko nas istinski provede vrijeme u tišini sa svojim bićem i zapita se – što je to što bih stvarno voljela/volio?  I što to za mene znači u praktičnim koracima koje mogu poduzeti?  Neki od nas imaju svoju viziju i ovo je dobro vrijeme za osvježiti ju, uključiti nove snove, nove korake i otpustiti ciljeve koji više nisu istiniti i motivirajući.  Udahnite život u svoju viziju i napravite plan glavnih koraka za slijedećih 12 mjeseci.

Potraga za vizijom ili Vision Quest je uvod u radionicu. Susrest ćemo se sa našim pomagačima i saboterima.  Stat ćemo na životno raskršće i baciti pogled na put - moram, ne znam, nije vrijeme, ne mogu.  I krenut ćemo putem duše.  Barem na kratko, barem u ovoj potrazi, kasnije se uvijek možete vratit na put koji izaberete.

Poigrat ćemo se sa 12 karata koje ste dobili u slijedećih godinu dana - 12 mjeseci.  I vidjeti kako svaku od tih karata želite iskoristi u Igri Života.  Što sve lijepo i dobro već sada možemo smjestit na svaku od ovih karata.  I što nam je novo došlo iz Potrage za vizijom - kako i kada to možemo početi ostvarivati.

Veselim se svima koji mi se požele pridružit na ovoj avanturi.

Investicija je 200kn i po zaprimljenoj prijavi poslat ćemo vam račun s uputama za uplatu.

Share This Event

bottom of page