top of page
MOJA PRIČA
IMG_20190915_061932.jpg

Ja sam Gordana Radić, magistra psihosocijalnog savjetovanja, NLP Master, tjelesni terapeut i umjetnica.

Prije dvadesetak godina započela sam proučavati principe transformacije.  Postala sam magistra psihosocijalnog savjetovanja, NLP Master, Wingwave Coach, Dreambuilder Coach, Life Mastery Konzultant (Brave Thinking Institut), Coach ICI, aroma i fitoterapeut, zvukoterapeut, shiatsu praktičar, završila razne umjetničke edukacije i stekla bogato iskustvo pomažući brojnim klijentima brže realizirat njihove ciljeve i stvoriti bogat, ispunjeni život. 

Učila sam od svjetski poznatih učitelja i danas radosno i sa zahvalnošću stvaram inspirativne radionice i snažne transformacijske programe koji moje klijente vode do novih razina uspjeha i uravnoteženi život u obilju.

​Bogato poslovno znanje i iskustvo stekla sam kroz školovanje u Londonu (ICAEW) i na visokim upravljačkim pozicijama u međunarodnim korporacijama (CFO, CEO).  Ove dragocjene organizacijske, projektne i druge vještine obogaćuju moje programe.

U osobnom životu puno sam putovala, upoznala mnogo različitih ljudskih sudbina i pogleda na svijet.  Naučila sam da je svatko od nas autoritet za sebe.  I sama sam prošla puno teških životnih situacija i moj izbor, ponekad i sa odmakom bio je – ovo je moje učenje. Sve alate koje dobijemo u životu koristimo fleksibilno, praktično i sa razumijevanjem svrhe.  Moj izazov i radost je integrirati alate iz različitih područja i ponuditi cjelovite programe koji rade sa našim umom, emocijama, psihom i tijelom.  Putovanje osobnog učenja nikada ne prestaje, tako sam nedavno završila Somatic Experince edukaciju (rad sa traumom) i edukacije za NLP trenera, a u tijeku je NLP psihoterapeutska edukacija. To je istodobno kako za moj osoban rast tako i za moje klijente.  Moja svrha i strast je pomoći ljudima u njihovom osobnom otkrivanju i ostvarenju.

 
bottom of page