top of page

Datum prema dogovoru

|

Zagreb

UVODNI SHIATSU ZA PAROVE

Poklonite sebi i svojoj ljubavi izuzetak poklon međusobne podrške i njege kroz koji ćete produbit svoju povezanost. Naučite jedan drugome napraviti Shiatsu tretman na ovoj jedinstvenoj radionici. Investicija 750kn po osobi za grupu ili 1000kn po osobi za jedan par.

Registration is closed
See other events
UVODNI SHIATSU ZA PAROVE
UVODNI SHIATSU ZA PAROVE

Vrijeme i mjesto

Datum prema dogovoru

Zagreb, Mlinovi ul., 10000, Zagreb, Croatia

O radionici

Poklonit sebi i svojoj ljubavi izuzetan poklon.  Naučite i dajte jedan drugome osnovni Shiatsu tretman s kojim ćete se opustiti, pomoći osnažiti tijelo, obnoviti energiju i pružiti ljubavnu pažnju i njegu.  Radionica je namijenjena za grupu do 2 para, a moguće ju je dogovoriti i individualno samo za vas. Tijekom radionice napravit ćete dva osnovna Shiatsu tretmana za svakog partnera.  Steći ćete vještinu koju možete primijeniti za brzu podršku i opuštanje druge osobe, ali i produbiti vašu intimu.  Tijekom radionice dobro ćete se zabaviti, relaksirati i odlično se osjećati.

Datumi za grupu bit će određeni početkom veljače.  Ukoliko sudjelujete u grupnoj radionici investicija je 750kn po osobi.

Ako želite dogovoriti radionicu samo za vas i vašu ljubav cijena je 1000kn po osobi i datum se može dogovoriti početkom veljače.

Po zaprimljenoj prijavi poslat ćemo vam račun s uputama za uplatu.

Share This Event

bottom of page