top of page
TOLSY NASLOVNA.jpg

CIKLUS VJEŽBAONICA

Vaše tijelo je nedovoljno fleksibilno, nedostaje vam osjećaj lakoće, kronično ste umorni?
Znate li koliko emocije, stres i traumatske blokade doprinose tome?
Zašto ne biste uklonili i uzrok zajedno sa simptomima? Kada je naš živčani sistem pod stresom mi uočavamo posljedice, često kronične bolove neutvrđenog uzroka, prekomjernu težinu, nedostatak volje i druge tjelesne i psihičke smetnje.

TOLSY (Tree of Life Soma Youth) su vježbe u kojima radimo s tijelom, s emocijama i s psihom. Kreirane su na temelju Somatic Experincing znanja o otpuštanju stresa i traume iz tijela i energiji emocija.
Vježbaonice se sastoje od 5 ciklusa:

1) Zdjelica & Vrat
2) Solarni pleksus
3) Srčani i rameni pojas
4) FLOW
5) Kralježnica - snaga i fleksibilnost

Svaki ciklus fokusira se na pojedini dio tijela i predstavlja nadgradnju prethodnog ciklusa. Svaki dio tijela nosi vašu individualnu priču, emocije i sjećanja te ćemo im pristupiti nježno, pozivajući ih da se polako otvore. Tako su zdjelica i vrat fokusirani na manifestaciju i naš izražaj, solarni pleksus na volju, prisutnost, samopoštovanje i individuaciju, srčani i rameni pojas na unutrašnu harmoniju i povezanost. Fokus Flowa je na otpuštanju fascije i integraciji doživljaja cijelog tijela, a ciklus kralježnica stavlja fokus na ravnotežu između snage i fleksibilnosti kralježnice te pomaže kod kroničnih poteškoća.

Kroz jednostavan, lako izvodljiv pokret, dah i svjesnost postepeno otključavamo snagu i fleksibilnost.
Susret po susret, postepeno produbljujemo vježbe. Upoznajemo se našim tijelom i dopuštamo mu da nas polako vodi. Ono je mudro, intuitivno i točno zna što mu treba, a na putu mu stoji naša glava koja nesvjesno kontrolira i zadržava pokret. Iako su tehnike koje koristimo jednostavno i lako razumljive, potrebno nam je vrijeme kako bi naučili slušati te fine, suptilne impulse. No jednom kada se podsjetimo i počnemo slušati počinje se otvarati iskustvo slobode u vlastitom tijelu koje je nevjerojatno.

Što možete očekivati?
- malu, intimnu grupu,
- lako izvodiljive, lagane vježbe prilagođene vašim potrebama,
- duboko opuštanje i bolje raspoloženje,
- veću fleksibilnost,
- kombinacije aromaterapije, zvučne terapije, daha, muzike, plesa i meditacije,
- skriptu sa glavnim vježbama kako biste mogli vježbati kod kuće,
- set meditaticijskih snimki za opuštanje kod kuće.

Termini:
- utorkom u 9.30 ujutro uživo, slijedeći ciklus započinje 14.5.
- srijedom u 19.30 navečer uživo, slijedeći ciklus započinje 22.5.
- subotom u 8 ujutro online (zoom), slijedeći ciklus započinje 25.5.

Sudionici vježbi uživo mogu se prijaviti i na online vježbe uz 10€ nadoknade.

Prijave na info@sensaviva.com su obavezne.

Kotizacija

99€ za ciklus od 6 dolazaka za grupe uživo (109€ ukoliko žele sudjelovati i u online ciklusu)
70€ za online ciklus (6 subota)

Sudonici prethodnih ciklusa UŽIVO ostvaruju pravo na:
- 10€ popusta za redovno sudjelovanje i 5€ popusta po osobi za zajednički dolazak

Sudionici prethodnih ONLINE ciklusa ostavaruju pravo na 5€ popusta za redovno sudjelovanje.

Trajanje 

6 tjedana (6 dolazaka)

O instruktoru

Gordana Radić je kreatorica i voditeljica Tree of Life Soma Youth programa. Strastvena pobornica integrativnog pristupa čovjeku, ona spaja neurološki, psiho-emotivni, duhovni i tjelesni aspekt. Od plesa u ranoj mladosti, Shiatsu edukacije do meditacijske Sufi-Zen vrtnje Gordana je postepeno otkrivala i gradila svjesno utjelovljenje. Brojne energetske edukacija dalje su istančale njezin senzibilitet. Kroz tekuću psihoterapeutsku specijalizaciju (NLPt psihoterapija) produbljuje razumijevanje ljudskog ponašanja i psihosomatsku tematiku. Tree of Life Soma Youth kreirala je inspirirana Somatic Experiencing osobnim iskustvom i iskustvom njezinih klijenata u oslobađanju trauma i stresa kroz spoj i razumijevanje jezika živčanog sustava i psihosomatskih obrambenih mehanizama.

Lokacija

Mlinovi ulica 64, Zagreb, Croatia

Sponzorirana kotiizacija:

Ako želite doći na vježbaonicu, a niste u mogućnosti platiti kotizaciju, javite nam se pa ćemo razmotriti mogućnosti koje su dostupne. Razmjena mora postajati i želimo svima dati priliku za promjenu koju žele učiniti jer time mijenjamo svijet, osobu po osobu.

bottom of page