top of page

čet, 25. srp

|

Zagreb

GONG SUNCA - SRPANJ, privatna grupa

Doživite jedinstveno iskustvo ljetne noći uz duboke note gonga Majke Zemlje praćene melodičnim zdjelama, nježnim bubnjem valova mora i zvukovima vjetra. Intimna grupa, arome eteričnih ulja, iskustvo zvučnih zdjela na vašem tijelu, mir i tišina noći. Ostavite stres i umor iza sebe.....

GONG SUNCA - SRPANJ, privatna grupa
GONG SUNCA - SRPANJ, privatna grupa

Vrijeme i mjesto

25. srp 2024. 20:30 – 21:30

Zagreb, Mlinovi ul. 64, 10000, Zagreb, Croatia

O radionici

Posvetite večer sebi u noćnoj tišini uz iscijeljujući zvuk gonga i tibetantskih zdjela.  Jednom mjesečno na mirnoj lokaciji u Mlinovima 64 (Zagreb) imat ćete priliku doživjeti ovu jedinstvenu zvučnu kupku koja kombinira sinergiju grupe sa individualnim pristupom.

Već na samom početku osvježit će vas individualni terapeutski tuš uz koji ćete ostaviti sve što ste donijeli sa sobom i uvesti vas u mir i tišinu večeri.

Možete očekivati:

  • snažan i melodičan zvuk velikog Mother Earth gonga,
  • anđeoski zvuk 10 profesionalnih muzičkih vilica ugođenih za naše energetsko polje, iscijeljujući zvuk gonga vjetra, zvučnih zdjela i zvonaca.  
  • iskusit ćete vibraciju zdjela na svojoj ruci ili na tijelu što pruža duboko individualno iskustvo integracije zvuka sa tijelom;
  • relaksirajuće opuštanje i otvaranje daha uz lagani uvodni pokret;
  • jednostavnu introspekciju vezanu uz tematiku večeri ili vaš osoban cilj;
  • čarobnu rapsodiju vrhunskih eteričnih ulja izabranih prije vašeg dolaska u prostor kako bi produbili vaš doživljaj.

Ovo nije izvježbani muzički nastup već inspirativno, iscijeljujuće iskustvo meditacije i zvuka kreirano u trenutku i specifično za okupljenu grupu.  Sama kupka traje oko sat vremena i po završetku razilazimo se u tišini kako bi svaki za sebe imali dodatno vrijeme za introspekciju i opuštanje.

Ako želite biti obaviješteni o datumima ili se prijaviti na objavljeni datum u naslovu pošaljite nam mail na 

info@sensaviva.hr ili se javite na 091 177 7770.  

Po prijavi poslat ćemo vam račun na iznos od 35€ po osobi i po uplati imate potvrđenu prijavu.  Par dana prije same radionice dobit ćete detaljne upute na vaš email.

Grupe su male, u intimnoj atmosferi pa nemojte propustiti osigurati si mjesto na vrijeme!

Što su rekli polaznici o Večeri čarobnog zvuka?

                                                                           *.             *.            *

"Predivna večer u ugodnom društvu,  Goga nas je svojom energijom i zvukom odvela u svijet mira, opuštanja i iscjeljenja. Veselim se ponovnom druženju 💕", Kristina L.

"Kada sam rasuta u sve bržoj svakodnevnici i čeznem susret sa sobom, za mene nema ljepšeg mjesta od  Večeri čarobnog zvuka i nema ljepše osobe od Goge da zvučnim valovima zdjela i gonga, mirisima i snagom eteričnih ulja, uronim u tijelo, u sada."  💕, Snježana ML

Share This Event

bottom of page