top of page
TOLSY NASLOVNA.jpg

ZDJELICA & VRAT

Vaše tijelo je nedovoljno fleksibilno, nedostaje vam osjećaj lakoće, kronično ste umorni?
Znate li koliko emocije, stres i traumatske blokade doprinose tome? Zašto ne biste uklonili i uzrok zajedno sa simptomima? Kada je naš živčani sistem pod stresom mi uočavamo posljedice, često kronične bolove neutvrđenog uzroka, prekomjernu težinu, nedostatak volje i druge tjelesne i psihičke smetnje. U ovom ciklusu s fokusom na zdjelicu i vrat posebno radimo sa izazovima lumbalne kralježnice, reproduktivnih organa, kukova i poveznicu između zdjelice i vrata. U zdjelici je centar uzemljenja i naše sposobnosti manifestacije, kako kroz reprodukciju tako i kroz snagu naše životne energije koja ovdje izvire. Problemi u zdjelici se reflektiraju kroz probleme u vratu i obrnuto.

Kroz jednostavan, lako izvodljiv pokret, dah i svjesnost postepeno otključavamo snagu naše zdjelice i razigranu fleksibilnost naših bokova. Susret po susret, postepeno produbljujemo vježbe. Upoznajemo se sa zdjelicom prolazeći kroz mišično tkivo, fasciju i pojedine ključne kosti poput bokova, sakruma i stidne kosti. Svaki dio nosi vašu individualnu priču, emocije i sjećanja te ćemo im pristupiti nježno, pozivajući ih da se polako otvore. Između susreta dobit ćete set jednostavnih vježbi koje možete vježbati sami kod kuće ukoliko želite.

Postoje tri grupe u koje se možete upisati:

- utorkom u 9.30 ujutro. Počinjemo 6.2.
- srijedom u 19.30 navečer. Počinjemo 7.2.
- četvrtkom u 19.30 navečer. Počinjemo 8.2.

Oni koji žele probati mogu doći na prvi sat u ciklusu kao probni i nakon toga se upisati za daljnje sudjelovanje. Samo prilikom prijave molim te naglasi da se radi o probnom satu.

Kotizacija

120€ po ciklusu (za 6 tjedana).
10€ popusta za sudionike drugih TOLSY ciklusa te 10€ popusta ukoliko dovedete još nekoga sa sobom.

Trajanje 

6 tjedana

O instruktoru

Gordana Radić je kreatorica i voditeljica Tree of Life Soma Youth programa. Strastvena pobornica integrativnog pristupa čovjeku, ona spaja neurološki, psiho-emotivni, duhovni i tjelesni aspekt. Od plesa u ranoj mladosti, Shiatsu edukacije do meditacijske Sufi-Zen vrtnje Gordana je postepeno otkrivala i gradila svjesno utjelovljenje. Brojne energetske edukacija dalje su istančale njezin senzibilitet. Kroz tekuću psihoterapeutsku specijalizaciju (NLPt psihoterapija) produbljuje razumijevanje ljudskog ponašanja i psihosomatsku tematiku. Tree of Life Soma Youth kreirala je inspirirana Somatic Experiencing osobnim iskustvom i iskustvom njezinih klijenata u oslobađanju trauma i stresa kroz spoj i razumijevanje jezika živčanog sustava i psihosomatskih obrambenih mehanizama.

Lokacija

Mlinovi ulica 64, Zagreb, Croatia

Sponzorirana kotiizacija:

Ako želite sudjelovati u ciklusu, a kotizaciju vam nije moguće platiti u navedenom iznosu kontaktirajte nas. Zajednički ćemo razmotriti mogućnosti kotizacije i razmjene. Vjerujemo da svi koji istinski žele promjenu kroz rad na sebi zaslužuju priliku. Zajedno mijenjamo svoje okruženje na bolje počevši od sebe.

bottom of page