top of page

osobni rad

Osobni rad moguć je u obliku individualnog savjetovanja i holističkih tretmana. 

Individualno savjetovanje slijedi bazni grupni program i obogaćen je modifikacijama u skladu s vašim osobnim potrebama. Preporučujem ga klijentima koji žele potpunu privatnost kako bi dublje ušli u osobne teme.

 

Holistički tretmani uvijek se rade individualno.  Oni su samostalni ili nadopunjuju edukacijske, savjetovadvne programe gdje pružaju dodatnu potrebnu podršku tijelu, umu i duhu kako bi klijent mogao lakše integrirati promjene kroz koje prolazi. Neki holistički tretmani mogu se raditi samo uživo i to uključuje kombinirani rad na tijelu, shiatsu, aromaterapiju i zvučnu terapiju.  Kada tretman nije moguć uživo, moji klijenti također uživaju u modificiranim, vođenim individualnim tretmanima preko Zooma. Kontaktiraj me za individualne holističke tretmane.

 
shutterstock_1306307632 (1).jpg

Kristina L, Zagreb

 

Druženje sa Gogom je kao odlazak na najdivnije i najtoplije mjesto na svijetu. Njena energija vas ispuni toplinom i osjećajem duboke smirenosti. Ne znam koji Gogin tretman bih izdvojila jer mi svaki od njih pruža iznimno zadovoljstvo za tijelo, um i duh. Njene ruke su čarobne, a njene riječi ispunjavajuće. Od srca preporučam da se prepustite Goginom srcu koje će vas odvesti na mjesta za koja niste ni znali da postoje.

bottom of page