top of page

RAINDROP - poklon svježine i mira

Updated: Aug 7, 2023Raindrop, autentičan, vrhunski, oaza užitka
Raindrop, oaza mirisa i užitka

Kap po kap....čista, mirisna, eterična ulja kao nježna kišica... ugodno i polako padaju na kožu vaše kralježnice. Osjećaj mira i zadovoljstva širi se cijelim biće dok dragocjene kapi raspršuju nježan, svjestan dodir vršcima prstiju iskusnog terapeuta. Uranjate u duboku relaksaciju, cijelo vaše biće odmora se, regenerira i iscijeljuje. Rapsodija mirisa, dodira i gušta čini Raindrop jednim od najefikasnijih, dragocjenih tretmana.

Volim ga raditi i kada klijent poželi samo pokloniti sebi čisto uživanje i opuštanje i preporučiti ga kada postoji potreba za dužom i ozbiljnijom terapeutskom podrškom. On je istovremeno i suptilan i dubok jer eterična ulja, dragocjeni ekstrakti biljaka imaju vrlo široko i nježno djelovanje. Mudrost biljke u sinergiji sa mudrošću vašeg tijela radi upravo ono što vam je u trenutku tretmana potrebno. Raindrop efikasno pomaže uravnotežiti vas, podiže raspoloženje i pročišćava energiju.

Raindrop priča
Raindrop priča

Tehnika je inspirirana tradicijom sjeverno američkih indijanaca i podržana kvalitetom i znanjem Young Living branda čija ulja se ubrajaju među najbolja na svijetu po čistoći, tehnici izrade i kontroliranoj kvaliteti. Raindrop tehnika koristi se kao:

 • podrška zdravlju kralježnice;

 • podrška imunitetu;

 • podrška kod detoksikacije;

 • otpuštanje stresa;

 • potiče zdravlje, vitalnost i dugovječnost.

Eterična ulja su biljni ekstrakti i ona djeluju kako na naše fizičko tako i na emocionalno i duhovno tijelo na vrlo suptilan, nježan i efikasan način i često će efekti biti širi od onoga zbog čega ste došli na tretman. Djelovanje će se nastaviti kroz dane nakon tretmana i doprinjeti fizičkoj, emocionalnoj i metalnoj ravnoteži. Često se preporuča u ciklusu od 5 tretmana s razmacima od tjedan dana za dugotrajne i duboke efekte.


U Raindrop tehnici koriste se set izabranih individualnih eteričnih ulja:

 • Origano - budi receptore, ubija patogene, pomaže detoksikaciji;

 • Timijan – podržava imunološki sustav, mišiće i kosti. Podiže energiju, pomaže kod koncentracije i podiže raspoloženje;

 • Bosiljak – podržava kardiovaskularni sustav, relaksira mišiće, potiče jasnoću misli te nam pomaže pomaknuti naše mentalne granice;

 • Čempres – podržava cirkulaciju i stvara osjećaje sigurnosti i uzemljenja;

 • Zimzelen – podržava mišiće, kosti i otpušta napetosti. Njegov miris podiže raspoloženje i doprinosi povećanoj svjesnosti;

 • Mažuran – podržava kardiovaskularni sustav, kosti i mišiće. Stari rimljani prozvali su ga uljem sreće zbog njegovih opuštajućih i umirujućih svojstava te utjecaja na dobro raspoloženje;

 • Pepermit – podržava probavni, nervni i dišni sustav, mišiće, kosti i kožu. Stimulira um i povećava mentalnu točnost.

Ja radim Raindrop tehniku prema originalnoj tehnici koju je osmislio Gary Young i ona uključuje i tri fantastične mješavine ulja iz Young Living kolekcije:

 • Valour ili hrabrost je mješavina crne omorike, tanacetuma, kamforovog drveta, tamjana i geranijuma. Ulje osnažuje, uzemljuje te stvara atmosferu sigurnosti i mira. Koristi se kao ulje koje okviruje tretman na samom početku i na kraju.

 • AromaSiez sadrži bosiljak, mažuran, lavandu, pepermit i čempres te podržava dišni sustav, mišiće i kosti. U ovoj mješavini ulja stvore jednu posebnu sinergiju koja dodatno pojača opuštajući efekt i smiruje bol.

 • Bijelu anđeliku – sadrži bergamot, mirtu, geranium, havajski sandalwood, Ylang Ylang, korijander, crnu smreku, melisu, hyssop i ružu, a služi za energetsku zaštitu terapeuta i klijenta. Mješavina je vrlo nježna i kao što samo ime kaže anđeoska.

Želite isprobati ovaj divan tretman? Kontaktirajte me.


Raindrop jedinstveno iskustvo
Raindrop jedinstveno iskustvo


57 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page