top of page
knjiga%2520zivota_edited_edited.jpg

ISKORISTI SVAKI TRENUTAK I STVORI

ŽIVOT KOJI VOLIŠ

uz Sensa Viva Kreativa - MENTORSKU i TERAPEUTSKU PODRŠKU

ABOUT ME

About
IMG_8249.jpeg

o meni

Magistra psihosocijalnog savjetovanja, NLP Master, tjelesni terapeut i umjetnica. 

Moje veliko zadovoljstvo je gledati kako moji klijenti napreduju, ostavljaju stagnaciju iza sebe i okreću se bogatom, ispunjenom životu koji vole. 

 

​Strastveno vjerujem da njegovanjem svih naših aspekata, našeg tijela, uma i duh otvaramo vrata cjelovitoj ravnoteži i zadovoljstvu.  Upravo podrška u svim ovim aspektima je ključ mojih programa i tretmana.

 

Sama sam prošla put od uspješne, ali ograničavajuće korporativne karijere do slobode koju mi je donio život u kojem sam birala stvari koje volim.  Svatko od nas ili svjesno bira svoj put ili se put sam stvara ispred nas.  Svojim iskustvom pomažem vam osvijestiti vaše želje, dizajnirati i ostvariti svoje ciljeve svjesno.

Kako te mogu podržati

Nitko ne zna bolje od tebe što te usrećuje.  Ja ti to ne mogu reći.  Ti si najveći autoritet za svoj život.  Ja te mogu podržati u razvoju kristalno jasne vizije tvojeg života koja uključuje sva bitna područja: zdravlje, odnose, zanimanje i vremensku i financijsku slobodu.

Imamo toliko izbora, toliko puteva kojima možemo krenuti, Ja te učim alate koji ti mogu pomoći da napraviš uspješne izbore.  Izbore s kojima ćeš svoje ciljeve ostvariti brže, zadovoljan/zadovoljna sa ostvarenjem i kreacijom.

testimonials

Maja NV, Zagreb

Neki ljudi uđu u tvoj život s misijom, daju ti ono što je potrebno za tvoj rast i osobni razvoj, guraju te onda kada misliš da ne možeš, pomažu ti sagledati situaciju iz više perspektiva. Predano i fokusirano te vode u učvrščujući tvoj odnos sa samim sobom. 

Goga mi je pomogla, suptilnim ali konstantnim ohrabrivanjem, da ostvarim svoju životnu viziju. Preduvjet za tu promjenu bila je i moja velika želja da promijenim stvari na bolje. Iako je izvana izgledalo kao da vodim savršen život. Trenutno to djeluje vrlo jednostavno, ali iza mene je proces rada na sebi od godinu dana. Bilo je to najdragocjenije putovanje u mojem životu i ono se sasvim sigurno nastavlja. Voljela bih da sam imala ovakav mentoring kad sam imala 18, jer mislim da je to idealno vrijeme za sistematizaciju misli, za razumijevanja međuljudskih odnosa i za bolje upoznavanje samog sebe. Goga, hvala ti na svemu do sada i na svemu od sada!

Ljiljana P, Zagreb

Dugo sam pokušavala napraviti promjenu u svom životu i shvatila sam da je svaki dan čekanja korak u nazad. Krenula sam na Gordanine seminare i dobila sam vjetar u leđa, kako bi željene promjene i ostvarila. U svakom trenutku svog potonuća,  od nje sam dobivala predivnu nesebičnu podršku. Ona je jako draga, iskrena osoba koja daje sebe do zadnjeg atoma i vodi utrku zajedno sa svakim pojedincem, te svaki naš uspjeh doživljava kao svoj.

Kristina L, Zagreb

 

Druženje sa Gogom je kao odlazak na najdivnije i najtoplije mjesto na svijetu. Njena energija vas ispuni toplinom i osjećajem duboke smirenosti. Ne znam koji Gogin tretman bih izdvojila jer mi svaki od njih pruža iznimno zadovoljstvo za tijelo, um i duh. Njene ruke su čarobne, a njene riječi ispunjavajuće. Od srca preporučam da se prepustite Goginom srcu koje će vas odvesti na mjesta za koja niste ni znali da postoje.

Sead K, Zagreb

Programi DreamBuilder i JaBezGranica, omogućili su mi da se efikasnije fokusiram na misli koje želim materijalizirati, istovremeno uklanjajući prepreke niskih frekvencija vibracije koje stoje na putu do mojeg cilja vodeći računa o zahvalnosti, vjeri, davanju i primanju.

Ivana Š, Zagreb

Odlučite li se za Mentoring, samom sebi ćete pokloniti poseban, vrlo dragocjen dar, kakvog ništa drugo ne može zamijeniti.  Ukazat će Vam se jedinstvena prilika, da na najbolji mogući način kreirate i unesete željene promjene u svaki aspekt svoga života te pretvorite sve svoje snove, za koje ste smatrali da pripadaju samo svijetu mašte, u  novu, čarobnu realnost. Osjetite što to znači živjeti svoj san i radovati se svakom novom danu. Zahvaljujući stručnom vodstvu vrhunske mentorice, iznimno bogatog profesionalnog znanja i iskustva iz različitih područja uz pomoć kojih možete u potpunosti promijeniti svoj život. 

Contact
bottom of page