top of page

PUT SRCA

PUT SRCA

Put srca je otvoreni program grupne podrške osobnog razvoja. Namijenjen je osobama koje žele kontinuirani poticaj i podršku u svakodnevnom životu i izazovima s kojima se susreću. Grupa prestavlja mali mikrokozmos kroz koji se zrcalimo i reflektiramo jedni drugima kako izazove tako i mogućnosti.
Grupa je moderirana uz stručno vodstvo kako bi svi koji žele imali priliku izraziti se, biti viđeni i podržani. Sam sadržaj rada biraju polaznici dajući prijedloge na početku mjeseca, a u skladu s vlastitim potrebama.
Broj polaznika je između 2 i 8, a u grupu se neće primati novi polaznici bez konsenzusa cijele grupe.
Sastajat ćemo se jednom tjedno uživo u trajanju od 2 sata, a za one koji ne mogu doći uživo postojat će iznimno mogućnost online prisustvovanja.
U slučaju većeg interesa za online prisustvovanje postoji mogućnosti i otvaranja isključivo online grupe prema želji sudionika.
Upisi su na mjesečnoj bazi i sami birate koliko dugo želite pohađati grupu s izuzetkom prvog upisa na kojem se obvezujete na sudjelovanje od 12 tjedana.
Teme s kojima možete očekivati da ćemo se susresti su: vjerovanja o sebi i svijetu, granice, zahvalnost, samopoštovanje, asertivnost, komunikacija, uspješnost i odnosi. Ovo nisu sve teme i zapravo nema ograničenja, sve ovisi o vama i vašim potrebama.
Upisi u slijedeću grupu osobnog razvoja započet će 1.6.24. i grupa će započeti s radom kada se formira, odnosno sakupi minimalno 2 člana.

PUT SRCA

Put srca je program grupne podrške osobnog razvoja.
Započet ćemo sa grupom s generalnim temama, a u planu su također i specijalizirane grupe i to u području:
- rada s parovima;
- velikim životnim promjenama (promjenama posla, odlazak u mirovinu, odlazak u drugo mjesto življenja i slično).
Ako vas intersira grupni rad, javite nam se za pola satni razgovor na kojem možemo vidjeti što bi vam najviše odgovaralo i u koju grupu vas možemo pridružiti.

Voditeljica:

Gordana Radić

bottom of page