top of page

NLP Praktičar

Investicija

909€

Trajanje 

6 mjeseci, 1 vikend mjesečno

Više o programu

Naučit ćete svjesno primijetiti način na koji različiti ljudi opažaju svijet oko sebe i metode percepcije koriste dominanto te na koji način će vas lakše razumjeti. Naučit ćete primijetiti neverbalne signale govora tijela i koristiti ih kako bi se bolje razumjeli i uskladili sa sugovornikom i uspostavit kvalitetan kontakt i osnovu dobre razmjene informacija.
Naučit ćete kako prepoznati i koristiti osobne resurse iz vaših pozitivnih iskustava i doživljaja u prošlosti za osnaživanja u trenutnim izazovnim situacijama.
Definirati cilj, provjeriti njegovu realnost i vašu motiviranost te kako ga postići.
Naučit ćete upoznati vlastite strategije koje svakodnevno koristite i kako ih optimizirati i učiniti što korisnijima za sebe.
Kako sagledati situaciju iz različitih pozicija, uključujući i neutralnu poziciju kako bi dobili što više informacija i pronašli nove mogućnosti rješenja i olakšali emocije koje nam otežavaju realnost
Kako prepoznati simptome i uzroke određene situacije te kako ju riješiti uz postavljanje optimalnog cilja i korištenje resursa.
Ukupno ovaj program povećat ćete vašu osobnu uspješnost, sposobnost i znanje komunikacije te bit u mogućnosti lakše rješavati izazovne situacije i postizati win win rješenja. Povećat će vam se sposobnost prepoznavanja više mogućnosti i pristupa te ćete lakše prebroditi izazove koji vam stoje na putu do ostvarenja onoga što ste zacrtali.
Program će se odvijati jednom mjesečno u trajanju od šest mjeseci i to petak od 17.30 do 21 te subotu i nedjelju od 9 do 15 sati online. Predviđeni termini su:
24-26.2.
17.-19.3.
21-23.4.
19.-21.5.
9.-11.6.
30.6.-2.7.

bottom of page