MOJ ŽIVOT - MOJ IZBOR

Investicija

699kn mjesečno

Trajanje 

12 mjeseci

MOJ ŽIVOT - MOJ IZBOR

mentor

Gordana Radić

Mentor sa bogatim osobnim i terapeutskim iskustvom u području osobnog razvoja. Dreambuilder Coach, Life Mastery Konzultant, NLP praktičar, kreativka i energetsko tjelesni terapeut.

Više o programu

Osobni razvoj za mlade - ključ uspjeha 21. stoljeća. Svakodnevno donosimo cijeli niz odluka. Koji fakultet upisati? Koji posao izabrati? Je li osoba s kojom sam u vezi dobra za mene? Osamostaliti se ili ostati s roditeljima? Ne možeš donijeti odluku? Svejedno ti je? Ne znaš se nositi s tim pritiskom? Misliš da griješiš u nekim stvarima? Slušaš druge, ne sebe?
Početna točka svakog putovanja je odrediti kuda želiš ići. Kako želiš da izgleda tvoj život? Što te čini sretnim? Kako da tvoj ŽIVOT bude tvoj IZBOR. Kako živjeti život koji zaista želiš i za koji si rođen.
Istina je, na putu svakog ostvarenja stoje izazovi. Tvoj Mindset odlučuje hoće li ti izazovi postati stepenice do cilja ili nepremostive zapreke.
Moj život – Moj izbor pružit će ti pouzdane, praktične, isprobane i uspješne alate za Mindset Uspjeha. Jasnoću i razumijevanje tvojih misli, osjećaja, odluka. Razvit ćeš genij intuicije, mašte, volje, memorije i percepcije. Sve uz podršku na svakom koraku do ostvarenja tvog sna.