JA BEZ GRANICA

Investicija

Različite

Trajanje 

24 mjeseca

JA BEZ GRANICA

mentor

Gordana Radić

Kao Life Mastery Consultant (Konzultant Životnog Umijeća) certificirana sam učiti napredne programe hrabrog razmišljanja (Brave Thinking Institute) koji uključuju rad sa univerzalnim zakonima, razvoj vašeg genijalnog kapaciteta i učenja kako se nositi u najtežim životnim okolnostima. Kombiniram ove programe zajedno sa svojim osobnim iskustvom i širokim znanjem iz područja rada sa tijelom i umom u kreaciji ovog jedinstvenog programa.

Više o programu

Prirodno pitanje koje slijedi nakon završetka programa Graditelj Snova je: Što je slijedeće? Ovaj napredni program pruža vam priliku nastavka istraživanja i učenja o najvažnijoj temi – Vama samima, uz moju redovnu i stimulativnu podršku.
Postepeno mijenjajte percepciju svojih ograničenja i nastavljate se razvijati i živjeti maksimalno ispunjeni život. Ovaj program vam nudi duboke i praktične alate koje možete primijeniti i testirati sve što ste naučili u svojem svakodnevnom životu.
Kao dio programa radimo na razvoju vaših mentalnih sposobnosti uključujući intuiciju, memoriju, maštu, razlučivanje te produbljujemo principe manifestacije i transformacije. Idemo dublje u teme ljubavi, opraštanja, namjere, fokusa, izbora, jednom riiečju vaše svjesnosti.
Sastajemo se dva puta mjesečno i naši mentorski sastanci su uvijek uživo, a sadržaj prilagođen aktualnoj situaciji, dotičnoj grupi i individualnim učesnicima.