GRADITELJ SNOVA

Investicija

Različite

Trajanje 

16 tjedana

GRADITELJ SNOVA

mentor

Gordana Radić

Osnove ovog programa prvi puta sam prošla kao učenik i nakon što sam shvatila njegovu vrijednost odlučila sam postati Dreambuilder Coach (Mentor Graditelj Snova). Kao i u svim mojim drugim programima dijelim ovu dragocjenu tehnologiju i kombiniram ju sa svojim iskustvom kako bi vas podržala u koracima usmjerenim ka ostvarenju vaših ciljeva. Čast mi je i veselje svjedočiti napretku koji se događa kada primjenjujete ove jednostavne i istovremeno duboke, važne korake.

Više o programu

Dizajnirajte, testirajte i izgradite viziju svojeg života. Počinjemo s pitanjem što bi zaista voljeli i pomažemo vam identificirati i riješiti glavne izazove koji stoje na vašem putu.
Program se sastoji od 16 lekcija i jedne bonus radionice.
Prvi mjesec potičemo vas na unutarnje potragu za svime što bi zaista voljeli raditi, stvarati, biti, imati, dati. Što vam donosi osmijeh na usta i zbog čega vaše srce zakuca brže.
Drugi mjesec usredotočujemo se na čišćenje vašeg mentalnog i emocionalnog nereda kako bi sav vaš potencijal i energija bili slobodni i dostupni za ostvarenje vaših snova.
Posljednji mjesec radimo na ubrzavanju ostvarenja.
Naučit ćete praktični, dokazani, pouzdani sistem koji se može ponavljati i aplicirati u svim područjima vašeg života ponovno i ponovo kako vaša vizija raste i vi ostvarujete snove jedan za drugime.